Novinky

04.07.2008 09:13

Zemiakovo hlivové placky

na prípravu potrebujeme 1kg zemiakov, 1kg hlív, čierne korenie mleté, majoránku petrželovú vňať ,bylinky podľa chuti, vegetu 20dkg múky hladkej, 5 strúčkov cesnaku,tri vajcia postup:zemiaky očitené nastrúhame na jemno, podobne aj hlivu ustricovú nakrájame na pásiky. Všetko dobre pomiešame s...

—————

04.07.2008 09:11

restované mäso s pečeňovcom dubovým

V tomto recepte som hubu Pečeňovec dubový použil ako prílohu. Ingrediencie: 1 ks Pečeňovec dubový, bravčové zadné-orech 1kg, 1 veľký pór, 2 mrkvy, 1/2 petržlenu, bylinná zmes(šalvia, pamajorán, bazalka,….čerstvé) množstvá podľa vlastného uváženia olej, soľ, vegeta, vývar 2dcl. Popis prípravy:...

—————

03.07.2008 14:44

Hlíva ústřičná je učiněným pokladem v říši hub..píše Jaroslav Malý

tento článok je prevzatý zo stránky na huby od Jaroslava Malého týmto mu ďakujem za možnosť zverejnenia daného článku na našej stránke Citát: Vzhledem k tomu, že se o hlívu ústřičnou zajímá spousta lidí, rozhodl jsem se zařadit sem takový článek, který jsem kdysi připravil pro jeden nejmenovaný...

—————

—————



https://www.vladomakoluko.sk/